BeeFast

Tipul de proiect
Companii
Site web
http://www.beefast.ro
Perioada de derulare a proiectului
Octombrie 2019 - viitor
Obiectivele proiectului
BeeFast isi propune sa schimbe domeniul curieratului, prin introducerea unei infrastructuri rapide si eco-prietenoase pentru economia digitala. Practic, BeeFast muta obiecte dintr-un punct in altul, foarte rapid (in max 1h de la preluarea coletului), folosind numai mijloace de transport care nu generaza poluare (biciclete, trotinete electrice, scootere electrice).
Descriere proiect
Lansat in octombrie 2019 in Bucuresti, BeeFast este o platforma care asigura transportul foarte rapid si eco-prietenos de colete care nu depasesc 9kg si o dimensiune de 40x40x40cm. Practic, este vorba de orice colet care poate intra in cutia unei "albinute" (numele de cod al curierilor nostri seriosi si responsabili).
BeeFast intermediaza comenzi intre orice tipuri de entitati, prin intermediul unei platforme online. Diferenta este ca livrarea se face foarte rapid (in maxim 1h de la preluarea coletului), iar flota de "albinute" foloseste doar mijloace de transport eco-prietenoase: biciclete, scootere electrice, trotinete electrice.
BeeFast livreaza flori, carti, documente, mancare, obiecte de imbracaminte sau incaltaminte, accesorii IT si multe altele. Este un start-up ambitios si romanesc 100%.

Grupul tinta al proiectului
Persoane fizice si juridice din Bucuresti
Rezultate - Impact - Rezultate masurabile
La fiecare 1km parcurs, BeeFast salveaza 50g de CO2.
Contributia financiara si non-financiara in realizarea proiectului
Contributie financiara: 30.000 eur
Contributie non-financiara: biciclete, trotinete proprii
Persoana juridica care a derulat / deruleaza proiectul
SC GoldieLab Tech SRL