You can Make a Difference! / Yellow and You Make Green

Tipul de proiect
Companii
Site web
http://Intranet DHL Romania
Perioada de derulare a proiectului
May-Oct 2019
Obiectivele proiectului
Constientizarea intregului personal - angajati si colaboratori -asupra impactului de mediu al DHL RO si indeplinirea Obiectivelor anuale locale DHL RO de Mediu si Energie: Reducerea Amprentei de Carbon cu 1%, Cresterea Eficientei Energetice cu 1%, Cresterea Ratei de reciclare cu 5%, Cresterea Ratei de Salvarea Copacilor cu 40% vs an precedent si conformarea cu cerintele legale de Mediu si Energie.
Descriere proiect
Campanie globala DP DHL de lansare proiect "Yellow & You Make Green!" transpusa local prin campania "You can Make a Difference" implementata in 3 etape: 1.Cursuri online si inclass Certified GoGreen Specialist si Energy Awareness, 2. Concurs lansat de Ziua Mediului-5Jun19 pentru echipa care a finalizat cu succes Cursurile si carea a implementat si finalizat Initiative Go Green pana pe 5Aug19, 3. Premierea echipelor fruntase, 4. Finalizarea cu succes a Auditului extern pentru managementul mediului si energiei - 1Nov19. Asadar DHL Romania transpune cu succes in realitate Politica de Mediu si Energie a grupului DP DHL si Misiunea 2050, ZERO Emisii!
Grupul tinta al proiectului
Tot personalul care activeaza in locatiile DHL, angajati si colaboratori, peste 500 de lucratori in cele peste 40 de puncte de lucru DHL International Romania
Rezultate - Impact - Rezultate masurabile
A.96% angajati a finalizat 2 campanii de instruire GoGreen si Eficienta Energetica;B.Inlocuirea 100% a flotei permite reducerea amprentei de carbon (utilizam 100% vehicule Euro 6) si cresterea eficientei energetice (MJ/colet DHL);C.62 de participanti in concursul Ziua Mediului au reciclat in total 2053 kg in 2 luni si continua; Jan-Oct19 am reciclat 12.4t HC, 10.4t MP, 2.4t DEEE-uri via AFF, Ecotic, Recolamp, 1.7t lemn si 0.5 t Fier; D.Finalizarea cu succes a auditului extern DNV-GL pe 1Nov19.
Contributia financiara si non-financiara in realizarea proiectului
Valoarea contractelor cu partenerii de reciclare la nivel national in cele peste 40 de locatii DHL RO; Constientizarea fiecarui angajat si colaborator privind obiectivele de mediu si de eficienta energetica devine un mod continuu de gandire si actiune atat la serviciu, cat si acasa.
Persoana juridica care a derulat / deruleaza proiectul
DHL International Romania SRL
Alte documente
Rezultate-Yellow-and-You-Make-Green-WED2019-f-31Jul19-mn
Energy- and environmental targets badge-RO
Instructiuni-acces-CGGS_Foundation
Environmental and Energy Policy Statement_May2019_EN
Mission 2050-Zero Emissions-GoGreen-RO1